Marcați
Statalitatea Moldovei, subiect de discuție al unei conferințe științifice internaționale
Igor Dodon a prezidat astăzi o ședință de lucru în cadrul căreia participanții la întrevedere au discutat despre organizarea și desfășurarea sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, la Chișinău, a Conferinței științifice internaționale ”Statalitatea Moldovei:continuitatea istorică și perspectiva dezvoltării”.

Potrivit șefului statului, în cadrul conferinței vor fi discutate diverse subiecte precum: abordarea istorică a continuității statului moldovenesc, dezvoltarea socio-economică a Moldovei în diferite perioade istorice, teoria apariției statului și dreptului prin prisma țărilor reprezentate la eveniment, ș.a.

ЁLa eveniment așteptăm experți, reprezentanți ai lumii academice și universitare, ai societății civile, partidelor politice din țară și de peste hotare. Deja avem confirmarea participării a peste 100 de persoane la eveniment,din Republica Moldova și alte 11 state printre care Italia, Franța, Germania, România, Ucraina, Federația Rusă”, a menționat șeful statului într-o postare pe facebook.

Evenimentul va avea loc la Chișinău, în perioada 24-25 martie, curent.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).