Marcați
Igor Dodon își sărbătorește astăzi ziua de naștere
Astăzi este ziua de naștere a Președintelui Igor Dodon. Șeful statului împlinește vârsta de 42 de ani. Igor Dodon s-a născut la 8 februarie 1975, în satul Sadova, raionul Călărași. El este căsătorit și are trei copii.

Igor Dodon a fost felicitat de către reprezentanții PSRM, liderul căruia a fost până la alegerea în funcția de Președinte al țării.

"În urmă cu șase ani, Igor Dodon a pus bazele unei noi forțe politice, a concentrat o echipă puternică și unită care alături de liderul său a devenit cel mai puternic și respecatbil partid din Republica Moldova. Grație înaltelor calități profesionale și politicii promovate în interesul cetățenilor, Președintele Igor Dodon este respectat și apreciat de partenerii externi atît din Est, cît și Vest. Fie ca tot ce e mai frumos și deosebit să Vă aparțină domnule Președinte!”, a scris președintele PSRM, Zinaida Greceanîi pe contul său de facebook.

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).