Marcați
Igor Dodon: Sunt șanse mari că PSRM va prelua puterea în RM la următoarele alegeri
„Avem cea mai mare fracțiune parlamentară, avem șef de stat din rîndurile Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) și avem șanse mari să preluăm puterea la următoarele alegeri parlamentare”. Declarația a fost făcută în cadrul Congresului Extraordinar al PSRM, de Președintele ales al RM, Igor Dodon, care a deținut pînă recent funcția de lider al PSRM.

După cum comunică TRIBUNA, Igor Dodon a spus că membrii PSRM au cu ce se mîndri.

„Am reușit în 5 ani să devenim cel mai puternic partid din Moldova. E un succes pe care l-am obținut pe merit. Am muncit mult și am fost consecvenți în acțiunile noastre”, a declarat politicianul.

Totodată, Dodon s-a arătat sigur că PSRM va trece pe mîini bune și noul șef de partid va veni cu un plan pentru următorii 5 ani, iar la următoarele alegeri PSRM va obține o nouă victorie răsunătoare și va deveni partid de guvernare.

„Timpul vostru a plecat și trebuie să plecați și voi cît mai curînd”, s-a adresat Dodon celor de la guvernare.

Președintele ales a spus că s-a retras din partid, dar va fi mereu alături de socialiști. De asemenea, a mulțumit tuturor colegilor din PSRM pentru susținere și eforturile depuse în cei 5 ani de activitate.

TRIBUNA
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).