Marcați
Igor Dodon: Datoria mea este să nu dezamăgesc așteptările cetățenilor
Partidul Socialiștilor a reușit să dea o speranță cetățenilor țării, iar la alegerile prezidențiale ei au dat dovadă că Moldova are viitor. Declarații în acest sens au fost făcute de Președintele ales al RM, Igor Dodon în cadrul celui de-al XIV-lea Congres Extraordinar al PSRM.

”Noi am demonstrat că putem fi solidari în apărarea statalității noastre și nu vom ceda în fața presiunilor făcute de oligarhi și politicienii pro-occidentali. La alegerile prezidențiale din această toamnă, poporul Moldovei a lăsat să se înțeleagă că NATO nu va trece, nu vom admite unirea cu România, nu vom admite distrugerea țării. Acum, când am fost ales președinte al țării, datoria mea este să nu dezamăgesc așteptările cetățenilor”, a declarat Igor Dodon.

Politicianul a menționat că va avea suficientă voință pentru a apăra interesele naționale ale RM.

”În funcția de președinte al țării, voi fi la fel de consecvent în declarații și acțiuni, cum am fost în toți acești ani în funcția de președinte al Partidului Socialiștilor”, a conchis Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).