Marcați
Igor Dodon renunță la funcția de lider al PSRM: Președintele trebuie să reprezinte toți cetățenii
Președintele ales Igor Dodon anunță că renunță la funcția de președinte al partidului Socialiștilor. Declarația a fost făcută de Igor Dodon în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă.

”Noi am fost, suntem și vom fi în opoziție față de actuala majoritate parlamentară și față de acest sistem care a fost creat pe parcursul ultimilor ani. Partidul Socialiștilor, fracțiunea parlamentară nu va face coaliții în acest parlament. Și obiectivul rămîne unul foarte clar – alegeri parlamentare anticipate. Astăzi va avea loc executivul politic, în cadrul căruia va fi examinată cererea mea de refuz a calității de membru al Partidului Socialiștilor, iar vineri va avea loc ședința consiliului republican unde vom examina cîteva candidaturi la funcția de președinte al Partidului Socialiștilor. Și aceasta înseamnă că președintele Dodon nu va mai fi membru de partid și nu poate reprezenta un singur partid sau doar o parte a cetățenilor Republicii Moldova”, a menționat Igor Dodon.

”Președintele trebuie să reprezinte toți cetățenii, și pe cei de stânga, și pe cei de dreapta, și pe cei care au votat pentru oponentul meu politic”, a conchis președintele nou ales al RM.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).