Marcați
Andrei Năstase s-a retras din prezidenţiale în favoare Maiei Sandu
Candidatul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr (PPDA), Andrei Năstase, a anunţat că se retrage oficial din cursa prezidenţială, în favoarea candidatului Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu. Despre aceasta el a comunicat acum cîteva munute, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată în satul Mîndrești, raionul Telenești, localitatea de baștină a lui Andrei Năstase.

Andrei Năstase a declarat că, decizia a fost luată la ședința Consiliului Politic Național al PPPDA, ieri.

„Am decis, împreună cu PPDA, că în acest scrutin este mai bine pentru țară ca alături de noi să mai existe un partener de încredere. Acest partener este PAS, este un partid din oameni ca și noi. Mai mult decît interesul nostru de partid este interesul țării. Iată de ce este important să ne unim eforturile. Este o decizie bine chibzuită. Este o decizie luată pe cont propriu, responsabilă, şi ne obligă să facem echipă şi să muncim”, a precizat el.

Totodată, Năstase a menţionat că, primul lucru pe care l-a discutat cu Maia Sandu a procurorul general și au convenit ca în această funcție să fie un om integru și liber.

„Maia Sandu este dispusă să preia cele cinci puncte din programul nostru electoral, le-a acceptat, niciunul dintre ceilalți candidați nu era să accepte”, a declarat Andrei Năstase.

TRIBUNA

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).