Marcați
Dodon: O victorie a opoziției în aceste alegeri înseamnă unica şansă de a începe reunificarea societății și relansarea țării
Astăzi, Igor Dodon – candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de președinte al RM s-a lansat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale directe. În cadrul platformei sale electorale liderul PSRM a menționat că o victorie a opoziției în aceste alegeri înseamnă unica şansă de a începe reunificarea societății și relansarea țării, relatează Actualități.md.

Potrivit lui Dodon, ultimii 7 ani de guvernare eurounionistă ne-a adus republica la un declin total. Schimbarea a cinci guverne corupte, deturnarea miliardelor din sistemul financiar-bancar, precum şi a peste 70% din credite şi granturi au adus Moldova în prag de colaps total iar acest lucru a determinat Partidul Socialiştilor să organizeze nenumărate acţiuni de protest.

"În rezultatul acestor proteste a fost arestat şi condamnat unul din principalii lideri corupţi ai politicii moldoveneşti, ex-prim-ministrul ţării, Vlad Filat. Tototdată, au fost demise şi alte guverne pro-europene pentru corupţie şi umilinţele la care au supus poporul. Împreună am reuşit să obţinem organizarea alegerilor prezidenţiale directe. O victorie în aceste alegeri înseamnă unica şansă de a schimba situaţia din ţară, de a crea o alternativă faţă de regimul criminalo-oligarhic şi de a obţine organizarea de alegeri parlamentare anticipate, de a începe reunificarea societății și relansarea țării", a subliniat candidatul PSRM la funcția de șef al statului Igor Dodon.

Amintim că astăzi, s-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale directe de la 30 octombrie curent. Potrivit celor mai recente sondaje candidatul preferat al cetățenilor Republicii Moldova pentru acesta funcție este liderul PSRM Igor Dodon.

Actualitati.md
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).