Marcați
Joseph Biden, vicepreşedintele american, a sosit în Turcia pentru a discuta cu autorităţile despre criza siriană
Joseph Biden, vicepreşedintele american, a sosit miercuri în capitala Turciei, Ankara, pentru o serie de întrevederi cu premierul Binali Yildirim şi preşedintele Recep Tayyip Erdogan, informează site-ul publicaţiei franceze Le Figaro.

Potrivit presei turce, această vizită face parte dintr-un turneu regional, într-un moment în care forţele armate din Turcia au lansat o operaţiune în Siria, alături de o coaliţie internaţională care luptă împotriva terorismului.

Joe Biden va avea o întrevedere cu premierul turc Binali Yildirim, apoi cu preşedintele Recep Tayyip Erdogan pentru a discuta despre criza siriană.

Premierul Binali Yildirim a afirmat că Statele Unite rămân un "partener strategic, nu duşmanul" Turciei, în pofida nemulţumirilor Ankarei pentru modul în care decurge procesul de extrădare a lui Fethullah Gulen, care este acuzat de autorităţile turce că ar fi orchestrat lovitura de stat eşuată.

MEDIAFAX
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).