Marcați
Crimă terifiantă într-o familie din Cantemir; Un bărbat şi-a înjunghiat trei copii, după care a încercat să se sinucidă
Crimă terifiantă în satul Vîlcele, raionul Cantemir. Un bărbat de 34 de ani şi-a ucis cu sânge rece cei trei copii. Tragedia s-a produs în această noapte, în timp ce mama micuţilor era la muncă în capitală.

Un tată de 34 de ani și-a omorât trei copii minori, de 1, 4 și respectiv 6 ani, aplicându-le mai multe plăgi de cuțit în zona gâtului, în timp ce micuții dormeau.

Agresorul singur a sunat la poliție unde a anunțat crima și a înceract să se sinucidă. oamenii legii s-au deplasat la fața locului unde i-au găsit pe toți cei 3 copii, care zăceau fără răsuflare.

Potrivit şefului IGP, Alexandru Pânzari unul dintre motivele crimei este gelozia, mai mult, bărbatul a lăsat un bilet de adio în care îţi explică gestul. Potrivit primelor informații, motivul de bază ar fi fost gelozia bărbatului. Potrivit primarului din localitate, soții urmau să divorțeze.

În acest caz a fost deschisă o cauză penală, iar bănuitul riscă până la 25 de ani de închisoare sau chiar detenţie pe viaţă.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).