Marcați
Deputat: Dacă se crede europeană, Ala Nemerenco ar trebui să-și dea demisia de onoare
Dacă se crede europeană, Ala Nemerenco ar trebui să-și dea demisia de onoare. Astfel deputatul PSRM, Alla Darovannaia, a comentat cazul consilierului prezidențial pe Sănătate, care a obținut diploma de master în mod ilegal. Parlamentarul a publicat răspunsul pe care l-a primit de la Ministerul educației despre documentul Alei Nemerenco.

“În răspunsul oferit se spune foarte clar că diploma de masterat, primită de Ala Nemerenco, a fost eliberată cu încălcarea legii. Adică, diploma a fost oferită ilegal. De astfel de „cadouri” au mai beneficiat și alte șase persoane”, spune Darovannaia.

Deputatul PSRM mai spune că cei care se declară pro-europeni până în măduva oaselor știu că, după un astfel de scandal cu diplomă ilegală, urmează cel puțin o demisie de onoare. La noi, însă, acești pro-europeni declarați se simt onorați că au primit cadou o diplomă de masterat.

Deputat: Dacă se crede europeană, Ala Nemerenco ar trebui să-și dea demisia de onoare

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).