Marcați
Polițiștii de frontieră au scos din nămeți mai multe mașini întroienite
Polițiștii de frontieră dislocați la punctele de trecere din estul țării au intervenit la deblocarea mai multor mijloace de transport, care au derapat de pe traseu din cauza poleiului format.

Potrivit Poliției de Frontieră, la ora actuală, traficul în punctele de trecere este unul echilibrat. Punctele de trecere a frontierei de stat activează în regim normal. Excepție fac doar punctele de trecere a frontierei Tudora și Palanca, unde din cauza ninsorii abundente și a vântului puternic se formează troiene.

Polițiștii de frontieră alături de angajații altor structuri MAI vor oferi tot suportul necesar și vor asigura accesibilitate la trecerea frontierei de stat. Poliţia de Frontieră recomandă tuturor participanţilor la traficul transfrontalier să prezinte prudență maximă pe drumurile naționale, dar și să se informeze despre condiţiile climaterice în statul de destinație.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).