Marcați
Îndemnul lui Igor Dodon către Maia Sandu: Nu scoateți oamenii în stradă, lucrul acesta nu va duce la nimic bun
Scoaterea lumii în stradă nu va duce decât la haos și destabilizare în plină criză pandemică, a declarat președintele Igor Dodon. Șeful statului s-a adresat către Maia Sandu cu îndemnul de a opri protestele, care, în opinia sa, sunt alogice în condițiile în care președintele ales are toate pârghiile legale pentru a pune în practică ceea ce solicită în cadrul acestor manifestații.

”Stimați cetățeni, oponenți politici, stimată doamnă președinte aleasă Maia Sandu, haideți să păstrăm liniștea și calmul în societate. Haideți să nu supunem riscului cetățenii noștri în pandemie. Nu scoateți oamenii în stradă, lucrul acesta nu va duce la nimic bun. Noi tot putem scoate oamenii în stradă. Nu ne temem de proteste. Noi am organizat mai multe proteste ca voi. Comparativ cu Dumneavoastră, eu personal cu echipa am organizat mult mai multe proteste și mult mai numeroase. Nu este nicio logică în proteste acum. Intrați în funcție, noi vă dăm toate posibilitățile, asumați-vă responsabilitatea. Vă rămân toate atribuțiile. Pentru ce să supuneți riscului oamenii? Pentru ce-i scoateți în timp de COVID pe toți în stradă? Eu am copii, cei care îi scoateți tot au copii acasă. Pentru ce ne trebuie acum destabilizare și haos? Dacă vă împinge cineva din urmă și spune că trebuie să facem haos în Moldova, pentru ca să destabilizăm cu Transnistria, cu altceva, poate acesta e scopul? Nu se merită. Nu veți avea nimic de câștigat”, a declarat Igor Dodon la emisiunea de vineri.

Președintele a invitat forțele de dreapta la dialog pentru a stabili calea de declanșare a alegerilor parlamentare anticipate. Igor Dodon a precizat că de la PSRM la aceste discuții va fi delegat deputatul Vlad Batrîncea.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).