Marcați
Crește diferența de voturi dintre Dodon și Sandu: În turul 2, actualul președinte va obține cu aproape 11% mai mult decât lidera PAS
Dacă în turul 2 al alegerilor prezidențiale vor accede Maia Sandu și Igor Dodon, actualul președinte va câștiga cu o diferență de aproape 11%. Sunt datele celui mai recent sondaj de opinie prezentat de către Asociația Sociologilor și Demografilor din Moldova, “Vox Populi – octombrie 2020 (II)”.

Potrivit studiului, în turul doi al scrutinului, 55,3% din numărul alegătorilor deciși îl vor vota pe Igor Dodon. Pentru Maia Sandu s-au expus 44,7 la sută din respondenți.

Sondajul a fost realizat în perioada 11 – 20 octombrie 2020 pe un eșantion de 1183 de respondenți din 79 de localități. Marja de eroare este de 3 %.

Comanditarii proiectului sunt Filiala ucraineană de Sud a Asociației Sociologice din Ucraina cu sediul în orașul Odesa și Asociația Sociologilor și Demografilor din Republica Moldova.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).