Marcați
Igor Dodon: Împreună putem face orașul mai curat și mai frumos
Igor Dodon împreună cu familia a participat la curățarea teritoriului de lângă Biserica Veche de Lemn “Adormirea Maicii Domnului” din Chișinău. Acțiunea se desfășoară în cadrul campaniei de salubrizare de toamnă “Marea Curățenie”, lansată de primăria Capitalei.

"În pofida timpului posomorât de afară, toți au o dispoziție bună – în aer liber și lucrul sporește mai bine! Mă bucur că au venit mulți tineri. Înseamnă că ei nu sînt indiferenți cum va arăta orașul nostru pe viitor" , a scris președintele pe rețelele de socializare.

Igor Dodon a anunțat că împreună cu primarul general Ion Ceban au convenit să reabiliteze, anul viitor, parcul de la porțile orașului.

Renovarea acestuia necesită investiții de minim 20 de milioane de lei care vor fi utilizați pentru amenajarea pistelor de alergat, piste pentru bicicliști, iluminat, mobilier, dar și alte zone pentru relaxarea chișinăuienilor.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).