Marcați
Dialog interparlamentar
Parlamentul Moldovei și Uniunea Interparlamentară au înregistrat un progres în relațiile bilaterale. Constatarea a fost făcută de către conducătorii celor două foruri, în cadrul unei întrevederi care a avut loc astăzi, la Chișinău. Gabriela Cuevas Barron se află în premieră în vizită de lucru în țara noastră, la invitația președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi. După discuții, oficialitățile au exprimat determinarea reciprocă pentru extinderea continuă a colaborării în cadrul Uniunii Interparlamentare.

Zinaida Greceanîi a menționat importanța valorificării mai ample a platformei acestei organizații globale în promovarea obiectivului de creștere a investițiilor țărilor donatoare în statele de proveniență a imigranților. La rândul său, Gabriela Cuevas Barron a accentuat că Parlamentul Moldovei poate conta pe sprijinul ei, în calitate de prieten al țării noastre. De asemenea, ea a exprimat interesul pentru extinderea cooperării dintre Mexic și Republica Moldova.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).