Marcați
Igor Dodon: Astăzi PSRM este cea mai solidă formațiune politică din Republica Moldova
Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova , Igor Dodon a transmis astăzi, un mesaj, cu ocazia împlinirii a 19 ani de la congresul de constituire a formațiunii. Mesajul a fost postat pe contul său de pe o rețea de socializare.

”19 ani au trecut de la congresul de constituire a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Acum suntem mult mai puternici, mai numeroși, cu cea mai mare fracțiune parlamentară, cu zeci de primari și consilieri, cu șansa de a obține și funcția de președinte al țării. Transmit felicitări tuturor membrilor partidului și mulțumiri tuturor susținătorilor noștri din țară și de peste hotare. Datorită implicării cetățenilor, datorită consecvenței noastre în acțiuni și a unui mesaj clar și curajos noi reprezentăm astăzi cea mai solidă formațiune politică din Republica Moldova”, a scris Igor Dodon.

Mai mult, liderul PSRM a mai menționat în mesajul său că ”la anul, când vom sărbători jubileul de 20 de ani, ne vom putea mîndri cu faptul că Moldova are un președinte socialist, care îi va oferi țării noastre perspective mult mai bune de dezvoltare și afirmare ca stat”.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).