Marcați
Igor Dodon spune care este scopul real al protestelor agricultorilor: Unii politicieni își ridică șansele la prezidențiale
Scopul real al agricultorilor este de a ridica șansele unor concurenți la alegerile prezidențiale din acest an. Opinia a fost exprimată de șeful statului Igor Dodon în cadrul emisiunii "Președintele răspunde".

Igor Dodon a amintit că anume lidera PAS Maia Sandu a promis că va aduce fermierii cu tehnica agricolă în Chișinău.

"Scopul protestelor agricultorilor - încearcă să ridice temperatura înainte de prezidențiale. Ce cer ei? Schimbarea Guvernului, să vă imaginați ce se poate întâmpla dacă o să cadă Guvernul, vă amintiți ce au făcut cei de la Harvard? Aceste proteste au scopul de a ridica șansele la prezidențiale, cu interesele cetățenilor ele nu au nimic. Sa lăsăm la o parte destabilizarea, noi nu avem nevoie de asta", a spus președintele.

Mai mulți agricultori protestează în aceste zile și cer subvenții mai mari de la stat. Presă scrie că în spatele acțiunilor stau PAS și PPDA.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).