Marcați
Șeful statului Igor Dodon a avut o întrevedere cu președintele raionului Ungheni
Situația în domeniul agrar, dar și problemele cauzate de pandemia de COVID-19 au fost două subiecte prioritară pe agenda discuțiilor de astăzi dintre șeful statului, Igor Dodon, și președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc.

În cadrul discuției, Mitriuc a declarat că sunt întreprinse toate măsurile de combatere a infectării cu noul coronavirus, raionul Ungheni aflând-se pe locul 25 din cele 32 de raioane după nivelul de răspândire a infecției.

Igor Dodon și Ghenadie Mitriuc am discutat și despre implementarea proiectelor de infrastructură, reparația drumurilor, dar și necesitatea angajării în câmpul muncii a persoanelor revenite în Moldova din cauza pandemiei cu COVID-19.

“Am menționat că dezvoltarea regiunilor țării și îmbunătățirea nivelului de trai al populației este preocuparea de bază a actualei guvernări, iar subiectele menționate mai sus sunt în vizorul conducerii de vârf a țării, seceta și pandemia fiind incluse și în ordinea de zi a Consiliului Suprem de Securitate care va avea loc mâine. Am subliniat că, în pofida circumstanțelor dificile cu care se confruntă țara, toate angajamentele față de populație și agenții economici, vor fi respectate”, a scris Igor Dodon, într-o postare pe Facebook.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).