Marcați
Ședința coaliției PSRM-PDM: Fermierii vor beneficia de sprijin suplimentar din partea statului
Situația din domeniul agriculturii, susținerea fermierilor locali, dar gestionarea pandemiei de COVID-19 au fost ceele mai importante subiecte abordate astăzi la ședința coaliției de guvernare PSRM-PDM, cu participarea premierului Ion Chicu și a președintelui țării Igor Dodon.

În cadrul, ședinței,  premierul Ion Chicu a declarant  că Executivul lucrează la evaluarea finală a pagubelor în acest sector și va veni cu sprijin suplimentar ulterior pentru agricultori. 

Aminti că situația dificilă din agricultură, provocată de seceta din ultimele luni, va fi discutată în această săptămână, și la ședința Consiliului Suprem de Securitate. Președintele Igor Dodon a declarat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, că acest subiect ține de securitatea alimentară a statului.

“Miercuri vom convoca ședința Consiliului Suprem de Securitate. Se va discuta despre secetă și situația din agricultură. Acest subiect ține de securitatea alimentară a statului. Vom discuta și situația legată de COVID-19”, a declarat Igor Dodon.

NTV Moldova

 
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).