Marcați
Igor Dodon convoacă Consiliului Suprem de Securitate: se va discuta și despre situația din Agricultură
Situația dificilă din agricultură, provocată de seceta din ultimele luni, va fi discutată în această săptămână, la ședința Consiliului Suprem de Securitate.

Președintele Igor Dodon a declarat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, că acest subiect ține de securitatea alimentară a statului
“Miercuri vom convoca ședința Consiliului Suprem de Securitate. Se va discuta despre secetă și situația din agricultură. Acest subiect ține de securitatea alimentară a statului. Vom discuta și situația legată de COVID-19”, a declarat Igor Dodon.

Tot astăzi, Igor Dodon a declarat că, săptămâna aceasta, va demara procesul de renegociere a creditului de 200 de milioane de euro, pentru susținerea bugetului Republicii Moldova, între Guvernele de la Moscova și Chișinău.

Igor Dodon a abordat acest subiect în cadrul vizitei sale în capitala Rusiei, efectuată zilele trecute, cu Dmitri Kozak, șef-adjunct al Administrației prezidențiale, reprezentant Special al Președintelui FR pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).