Marcați
Au definitivat conceptul ”Pieței Centrale”
Conceptul de modernizare a întreprinderii municipale ”Piața Centrală” a fost definitivat, iar joi va fi discutat în cadrul ședinței grupului de lucru. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Capitalei, Inga Ionesii, care a precizat că proiectul urmează a fi examinat, săptămâna viitoare, în consiliul municipal. Ulterior, vor fi lansate licitațiile publice, conform caietului de sarcini.

Proiectul de modernizare a ”Pieței Centrale” prevede crearea parcărilor și instalarea halelor și gheretelor noi. La proces vor participa și agenții economici care își desfășoară activitatea pe teritoriul acestei întreprinderi municipale, a declarat viceprimarul Inga Ionesii.

Autoritățile Capitalei planifică să modernizeze și piața agroalimentară de pe strada Cărbunarilor, care este parte a ”Pieței Centrale”. Acolo va fi amenajat teritoriul și vor fi transferați comercianții care vând mărfuri angro pe strada Ismail, a mai menționat viceprimarul Inga Ionesii.

Cheltuielile pentru modernizarea ”Pieței Centrale” ajung la 40 de milioane de lei.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).