Marcați
Vor fi deschise filiale ale Pieței Centrale
Autoritățile Capitalei intenționează să deschidă filiale ale ”Pieței Centrale” în fiecare sector. Anunțul a fost făcut de primarul general Ion Ceban, la ședința operativă de astăzi a serviciilor municipale. El a precizat că, de curând, mai multe piețe private și-au sistat activitatea.

"În decurs de două zile să identificăm suplimentar spații în sector unde putem organiza și ajuta oamenii să-și vândă producția pe de o parte, iar ceilalți oameni să procure producția necesară. Cum putem da posibilitatea astăzi ca în aceste regiuni să fie create poate ca subdiviziuni a ”Pieței Centrale”, ca filiale a ”Pieței Centrale”. Filiale sectoriale care să activeze ca spații publice și pieți publice", a spus Ion Ceban.

Piața ”Delfin” din sectorul Buiucani al Capitalei urmează să-și sisteze activitatea din 7 iulie, pentru lucrări de reparație. Pretorul Vadim Brânzaniuc a precizat că decizia îi aparține directorului acestei întreprinderi.

"Vom propune pentru comerțul cu produse alimentare fructe și legume, inclusiv în zona Alba Iulia, Ghibu, Deleanu, dar și în partea de jos a sectorului Calea Ieșilor. Este o situație pe care nu ni-o dorim, dar și va afecta multă lume. Avem cel puțin 150 de agenți economici care activează pe teritoriul pieței și câteva sute de oameni care muncesc. Desigur ne va afecta foarte mult acest lucru", a mai adăugat el.

În 10 iulie, autoritățile Capitalei urmează să prezinte conceptul de modernizare a ”Pieței Centrale”.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).