Marcați
Igor Dodon: Drumurile vor fi reparate. Practic în fiecare localitate din Moldova!
Drumurile din toate localitățile țării vor fi reparate. Inițiativa președintelui țării, Igor Dodon, a început deja să fie pusă în practică. Șeful statului a anunțat, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, că în acest scop sunt alocați până la 1 milion de lei pentru fiecare localitate.

”Drumurile vor fi reparate. Practic în fiecare localitate din Moldova, așa cum am promis la începutul acestui an, în pofida crizei vor avea câte cel puțin un milion de lei pentru reparația drumurilor locale”, a declarat președintele.

În total, pentru implementarea Programului național ”Drumuri Bune pentru toți”, în acest an din bugetul de stat vor fi alocați peste 1,37 de miliarde de lei.

„Anul e greu, criză economică, buget, dar mergem înainte pentru că oamenii așteaptă aceste lucruri de la guvernare”, a spus Dodon.

Președintele a anunțat că paralel cu reparația drumurile se desfășoară și lucrările de amenajare a sistemelor de aprovizionare cu apă a localităților din țară.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).