Marcați
TV8, amendat cu 10 mii lei pentru atacurile la persoană, îndemnurile la hărțuire și discursurile discriminatorii față de jurnalista Elena Lewicka-Pahomova
Atacurile la persoană, îndemnurile la hărțuire, discursurile discriminatorii, precum și prezentarea, fără acordul părinților, a imaginilor în care apar copii sunt inadmisibile.

Consiliul Audiovizualului a adoptat o hotărâre, la sesizarea NTV Moldova, în cazul de conflict, iscat între prezentatorii Nata Albot, Andrei Bolocan, postul TV8 și jurnalista Elena Lewicka-Pahomova.

În una dintre edițiile emisiunii ”Internetu’ Grăiește”, autorii acesteia, Albot și Bolocan, au analizat o postare a jurnalistei de pe o rețea de socializare, iar după asta i-au îndemnat pe telespectatorii lor să o găsească și să-i expună tot ce cred ”despre deducția ei schizofrenică”. Ca rezultat, Elena Lewicka-Pahomova a fost supusă atacurilor, inclusiv de ordin xenofob. În acest caz, membrii CA au votat, în unanimitate, pentru aplicarea amenzii în mărime de 10.000 de lei postului TV8. Până acum, acest post TV nu i-a oferit jurnalistei dreptul la replică și nu a prezentat scuze publice.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).