Marcați
Ipoteze privind incendiul de la Moldexpo
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a anunțat două ipoteze ale izbucnirii incendiului la depozitul de mobilă și materiale de construcții de pe strada Ghioceilor din Capitală. Este vorba de nerespectarea regulilor de apărare împotriva incendiului la efectuarea lucrărilor cu focul deschis și scurtcircuitul. Versiunea finală urmează a fi anunțată în termen de 10 zile.

Cauzele preliminare ale izbucnirii incendiului au fost stabilite de specialiștii Laboratorului Experimental Antiincendiu în urma cercetărilor făcute la fața locului. Potrivit IGSU, focul a afectat acoperișul pe o suprafață de 600 de metri pătrați și a distrus bunuri din interiorul depozitului. Pompierii au evacuat în procesul de intervenție două butelii de gaz. Ei au mai anunțat că localizarea incendiului a fost posibilă în două ore de la izbucnirea flăcărilor. În procesul de stingere a focului au fost implicate 12 autospeciale cu un efectiv de peste 60 de angajați. Potrivit Preturii Buiucani, în imobil se aflau, cel puțin, 10 oameni, care lucrau la renovarea acoperișului și s-au retras în siguranță.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).