Marcați
Are 94 de ani și educă 21 de nepoți și 23 de strănepoți! Veteranul Mihail Mitrofan a fost vizitat de președintele țării
Președintele țării, Igor Dodon, a informat medicii din Cantemir despre decizia de a declara anul 2020 - Anul Lucrătorului Medical, precum și despre inițiativa de a majora de două ori salariile tuturor angajaților din sistemul de Sănătate. Șeful statului, aflându-se într-o vizită de la lucru în sudul țării, a inspectat spitalul raional.

Igor Dodon s-a întâlnit și cu președintele raionului, Anatolie Ichim, și a discutat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea social-economică a regiunii, inclusiv problemele din agricultură, asigurarea cu apă, gazificarea și reabilitarea drumurilor.

“L-am vizitat pe veteranul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, Mihail Mitrofan, în vârstă̆ de 94 de ani, decorat cu Ordinul Marelui Război pentru Apărarea Patriei de gradul II și cu alte 12 distincții. De asemenea, în cei aproape 60 de ani de activitate, Mihail Mitrofan s-a învrednicit de Ordinul „Slavă Muncii”. El are șapte copii, 21 de nepoți și 23 de strănepoți. L-am felicitat pe domnul Mitrofan cu ocazia Zilei Victoriei, care a fost marcată recent, și i-am înmânat Ordinul Republicii, distincția supremă a țării”, a scris președintele pe pagina sa de Facebook.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).