Marcați
Noi loturi de ajutor umanitar
Țara noastră a primit astăzi noi loturi de ajutor umanitar pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Sprijinul este acordat de către Bulgaria și Qatar și reprezintă salopete, ochelari, măști, căști de protecție și viziere pentru medici. Acestea vor ajunge în curând în spitalele din țară.

Ajutorul din partea Qatarului constă în 470 de mii de măști, 30 de mii de ochelari de protecție, 60 de mii de mănuși, 4.700 de salopete, 12.500 de viziere, dar și 35 de mii de halate chirurgicale.

Secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Alexandru Holostenco, le-a mulțumit autorităților qatariene pentru sprijinul acordat țării noastre în lupta împotriva coronavirusului.

La rândul său, Guvernul Bulgariei i-a donat țării noastre câte 500 de salopete, ochelari și căști de protecție.

Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Gheorghe Leucă, a declarat că ajutoarele îi vor permite țării noastre să facă față epidemiei de coronavirus.

Valoarea lotului de ajutor umanitar din Bulgaria este de aproximativ 22.800 de euro.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).