Marcați
Inspecție la Piața centrală
”Piața centrală” din Capitală va fi modernizată după modelul celor din orașele dezvoltate. Pentru asta, reprezentanții institutului ”Chișinău-Proiect” urmează să participe la cursuri specializate la București, Minsk, Voronej și Moscova, pentru preluarea bunelor practici. Discuții în acest sens au avut loc, sâmbătă, în timpul unei inspecții a primarului general Ion Ceban la ”Piața centrală”.

Primarul general Ion Ceban i-a solicitat administrației ”Pieței centrale” să facă un audit al activității întreprinderii, care va sta la baza elaborării planului de modernizare.

Actualul director interimar al ”Pieței centrale”, Ion Pântea, a declarat că echipa sa lucrează acum asupra planului de modernizare a întreprinderii.

De asemenea, în timpul vizitei la ”Piața centrală”, primarul general Ion Ceban a discutat cu vânzătorii despre îmbunătățirea condițiilor de activitate.

Noul director interimar al întreprinderii ”Piața centrală” din Capitală a fost numit de către primarul general la începutul lunii trecute.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).