Marcați
Exit poll la Hâncești
În ziua alegerilor parlamentare noi din circumscripția uninominală 38, Hâncești, va fi organizat un exit poll. Comisia Electorală Centrală a autorizat astăzi desfășurarea sondajului la ieșirea din 15 secții de votare din cele 44. Intervievarea va fi efectuată de către 36 de operatori ai Asociației obștești ”Spero” și ai societății ”Intellect Group”.

Vladimir Șarban, vicepreședintele Comisiei Electorale Centrale:"Se ia de înștiințare prealabilă a asociației obștești ”Spero” și Compania “Intellect Group” cu privire la desfășurarea în ziua de 15 martie în cadrul alegerilor parlamentare noi din circumscrpția electroală 38, municipiul Hâncești, având un sondaj de opinie la ieșirea din secțiile de votare, de tip exil-poll. Se apobă textul scrisorii instrcțiunile pe care urmează să le îndeplinească operatorii. Se acreditează 36 de persoane desemnate. Se efetuează sondajul de opinie conform listei din anexă".

Reprezentanții companiei ”Intellect Group” au declarat că operatorii care vor efectua sondajul de opinie vor lucra de la ora 08:00 până la ora 20:00, iar rezultatele vor fi anunțate după o oră de la închiderea secțiilor de votare. În cursa electorală pentru funcția de deputat în circumscripția uninominală 38, Hâncești, s-au înregistrat șapte candidați. Este vorba despre Ștefan Gațcan, candidatul din partea Partidului Socialiștilor, Ion Mereuță, candidatul Partidului Democrat, Olesea Stamate de la Partidul Acțiune și Solidaritate, Vitalie Balinschi, din partea Partidului ”Șor”, Dorin Chirtoacă, din partea blocului ”Unirea”, Anatolie Postolachi, de la Partidul Liberal Democrat și candidatul independent Grigore Cobzac.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).