Marcați
Lucrări de salubrizare în Capitală
În Capitală continuă lucrările de salubrizare. Acestea au cuprins astăzi strada Băcioii Noi. Cei 15 angajați ai întreprinderii municipale ”Servicii locative”, dar și reprezentanți ai Primăriei comunei Băcioi, spun că, până miercuri, vor face ordine pe o distanță de 3,5 kilometri.

Angajații întreprinderii ”Servicii locative” au colectat deșeurile aruncate pe marginea drumului. Ei spun că, în medie, după salubrizarea a unei suprafețe de 100 de metri pătrați se adună un metru cub de deșeuri. Pe parcursul zilei, au fost evacuate trei remorci de deșeuri menajere și resturi de materiale de construcție.

Salubrizarea presupune și curățarea arborilor de pe marginea străzii. Autoritățile fac apel către cetățenii care tranzitează această zonă să păstreze curățenia.

Iacob Ciubotaru, directorul Întreprinderii Municipale Servicii Locative, sectorul Botanica:"Au fost comandate niște panouri informative cu atenționare cu privire la aruncarea gunoiului și cu indicația sumelor de amendă, care cuprinde între o 1500 și nouă mii d elei, în cazul în care este prins, depistat răufăcătorul".

De la începutul acestui an, în sectorul Botanica au fost salubrizate 50 de adrese.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).