Marcați
Preşedintele ţării a vizitat o fabrică de produse lactate
Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a efectuat o vizită la una dintre cele mai mari întreprinderi autohtone de prelucrare a laptelui și lider recunoscut de produse lactate pe piața din Republica Moldova.

În cadrul vizitei, şeful statului s-a familiarizat cu activitatea întreprinderii care a fost creată în anul 2004, iar în prezent are circa 2000 de angajați și produce peste 100 sortimente de produse lactate şi alte tipuri de produse.

Igor Dodon a discutat cu conducerea și muncitorii întreprinderii despre condițiile de activitate, deficitul de materie primă, planurile pentru viitor. Preşedintele ţării a salutat faptul că întreprinderea are un nivel înalt de echipare tehnică datorită căruia fabrică produse de calitate superioară.

Şeful statului a reiterat că Administrația prezidențială mereu va ține cont de interesele și necesitățile producătorilor autohtoni și va oferi tot suportul necesar pentru dezvoltarea mediului de afaceri din țara noastră și diversificarea piețelor de desfacere. În acest sens, Igor Dodon a menţionat că instituția prezidențială promovează mai multe inițiative legislative, inclusiv proiectul de lege care presupune ca rețelele de magazine să aibă pe rafturi produse autohtone în proporție de cel puțin 50%.

president.md

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).