Marcați
Va fi modernizat drumul Sângerei-Florești
Traseul Sângerei-Florești, care face legătura dintre două centre raionale din nordul țării, se află într-o stare avansată de degradare. Drumul, care trece prin zeci de localități și are o importanță deosebită pentru mii de oameni, nu a fost reparat capital de câteva decenii. Abia în acest an, Ministerul Economiei l-a inclus în programul național de reabilitare a infrastructurii rutiere. Vestea i-a bucurat pentru locuitorii celor două orașe, precum și pe cei ai satelor de-a lungul traseului.

Șoferii care sunt nevoiți să circule pe traseul Sângerei-Florești spun că drumul acesta este cu denivelări și plin de gropi. Din această cauză, sunt nevoiți să repare frecvent suspensia mașinilor.

Consilierul socialist în Consiliul raional Sângerei, Vasile Luca, ne-a spus că, din cauza stării proaste, drumul, practic, nu mai este utilizat de către agenții economici.

Traseul Florești-Sângerei a fost inclus în programul național de reabilitare a infrastructurii rutiere, lansat de președintele țării, Igor Dodon. Vasile Luca este convins că modernizarea drumului va avea un impact pozitiv asupra economiei acestei regiuni.

Ministerul Economiei şi Infrastructurii a lansat, până acum, licitații pentru reparația a 184 de kilometri de drumuri naționale.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).