Marcați
Vizită la fabrica de vinuri din Comrat
În încheierea vizitei de lucru în Găgăuzia, președintele Igor Dodon a vizitat fabrica de vinuri din Comrat, una dintre cele mai mari din sudul Moldovei. Șeful statului a discutat cu angajații mai multor secții de producere și a dat asigurări că autoritățile țării vor acorda o atenție deosebită producătorilor autohtoni și extinderii piețelor de desfacere.

Fabrica de vinuri din Comrat are o capacitate de 5.000 de tone și funcționează cu ciclu închis, de la cultivarea și prelucrarea strugurilor până la îmbutelierea vinului. Întreprinderea păstrează tradiția clasică de fabricare, dar utilizează și tehnologii moderne. Istoria acestei fabrici are peste 120 de ani. În plantațiile de viță-de-vie ale întreprinderii, care se întind pe o suprafață de peste 400 de hectare lucrează aproximativ 160 de oameni. Portofoliul companiei include peste 50 de serii de produse, care sunt exportate în mai mult de 10 țări.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).