Marcați
Novac: PAS are o retorică distructivă
Partidul Acțiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu, este interesat de destabilizarea situației la Nistru. Concluzia îi aparține deputatului socialist Grigore Novac și a fost făcută după ce liderul PAS a criticat intervenția autorităților pentru a preveni problema apărută la trecerea frontierei cu Ucraina a automobilelor înmatriculate în stânga Nistrului.

Socialistul Grigore Novac a menționat că declaraţiile liderilor PAS privind situația la Nistru sunt iresponsabile şi contravin intereselor oamenilor de rând.

"Au o retorică, în opinia mea, distructivă, o retorică care este total deplasată de la logica sănătoasă. Or, când ies la rampă astfel de actori, cu astfel de declarații, mesajul lor nu duce la altceva decât să înrăutățească situația și să blocheze cumva dialogul de pe ambele maluri ale Nistrului", a spus el.

Deputatul a mai menționat că singura modalitate de a soluționa problemele apărute între cele două maluri ale Nistrului sunt negocierile politice.

"Dialogul este unica soluție de reglementare a oricărei probleme care există între ambele maluri. Nu există cedare, ba dimpotrivă se insistă și se rezolvă. Cetățenii au obosit deja de discuțiile interminabile și de acest duel", a mai adăugat Novac.

Maia Sandu nu a răspuns la telefon pentru a comenta declarațiile deputatului Grigore Novac.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).