Marcați
Creştinii, felicitați de conducerea țării
Conducerea țării i-a felicitat pe toți cetățenii cu ocazia Crăciunului pe stil nou. Președintele Igor Dodon, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, şi premierul Ion Chicu le-au urat oamenilor sărbători luminoase, bucurii şi speranțe într-un viitor mai bun.

În mesajul de felicitare adresat cetățenilor de președintele Igor Dodon se menționează că sărbătoarea Crăciunului este și una a familiei, e un bun prilej de a ne bucura în liniște de dragostea celor care ne înconjoară. ”Unii dintre cetățeni sărbătoresc Crăciunul pe stil nou, alții - pe stil vechi, mulți - în ambele zile, dar important este cum petrecem aceste sărbători, cum facem ca Nașterea Domnului să ne ajute să ne deschidem larg inimile, să primim și să oferim bunătate celor din jur. Gândurile noastre să se îndrepte în aceste zile și către cei nevoiași, către oamenii care au o situație mai grea, pe care, dacă e posibil, sa-i ajutăm și să le aducem mai multă alinare în suflete”, a menționat preşedintele Igor Dodon.

Şi preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, le-a urat creştinilor sărbători binecuvântate. ”Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului să vă aducă în casă bucurie și înțelegere, iar în suflet - iertare și iubire. Fie ca magia sărbătorilor de iarnă să trezească în fiecare dintre noi tot ce este mai bun și mai curat și să ne de-a înțelepciune să împărțim bucuria cu cei din jur! Vă urez bună înțelegere, pace și sănătate Dumneavoastră și celor apropiați!”, se arată în mesajul Zinaidei Greceanîi.

La rândul său, premierul Ion Chicu i-a îndemnat pe oameni să nu-și piardă speranța. ”Lumină în suflet, speranță în mai bine și încredere în viitorul frumos al Țării noastre - asta vreau să ne-o dorim cu toții! Cred cu fermitate că, dacă bunul Dumnezeu ne ține sănătoși și înțelepți, reușim împreună să schimbăm radical lucrurile spre bine! Spre binele tuturor moldovenilor, spre binele poporului nostru împrăștiat prin lume. Acasă - asta vreau să fie destinația tuturor oamenilor noștri! Eu știu că se poate!”, a menționat premierul.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).