Marcați
CNAS a transferat banii pentru plata indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă
Casa Naţională de Asigurări Sociale a efectuat transferul în sumă de 47,5 milioane de lei pentru plata indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă. 20,2 mii de beneficiarii pot ridica indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă pentru lunile precedente, transmite IPN.

Plata indemnizaţiei pentru incapacitate temporară de muncă se va efectua de către prestatorii de servicii de plată: FinComBank, Energbank, EuroCreditBank, Eximbank, Moldova-Agroindbank, Moldindconbank, Victoriabank, Comerţbank, Mobiasbanca, Banca Comercială Română, ÎS „Poşta Moldovei”.

Pentru a ridica sumele indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă beneficiarii urmează să se adreseze către instituţia bancară la care a fost deschis contul salarial sau social. În cazul în care beneficiarul nu este deţinător de card, indemnizaţia poate fi primită în orice oficiu poştal indiferent de domiciliu.

CNAS menționează într-un comunicat de presă că în luna noiembrie curent nu au fost ridicate din oficiile poştale indemnizaţiile pentru incapacitate temporară de muncă de către 12,2 mii de beneficiari, iar suma nerepartizată de 11,8 milioane de lei sau 30% din suma total transferată a fost restituită la contul CNAS.

CNAS solicită beneficiarilor de indemnizaţii de incapacitate temporară de muncă să-şi ridice banii. 26 decembrie, curent este ultima zi când pot fi ridicate prestaţiile respective.

IPN

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).