Marcați
Colaborare cu președinții raioanelor
Guvernul își dorește o conlucrare eficientă cu administrațiile locale, pentru o mai bună coordonare a proiectelor de dezvoltare regională. În acest sens, la Guvern va fi organizată, marţi, o şedinţă cu participarea membrilor Executivului, președinților raioanelor şi primarilor municipiilor Chişinău şi Bălţi. Anunțul a fost făcut astăzi de către premierul Ion Chicu, într-o conferință de presă.

Premierul Ion Chicu a menționat că, atât el, cât și miniștrii, vor efectua săptămânal vizite în raioane, pentru a stabili un dialog permanent cu cetățenii.

"În urma alegerilor locale, marea majoritate a președinților de raion au fost înlocuiți. De aceea, noi avem de muncit. Scopul nostru este de a munci în echipă și cu reprezentanții, conducătorii autorităților publice locale. Miniștrii vor merge în fiecare săptămână în raioane. Urmează de stabilit cu președinții de raioane ședință de Guvern în teritoriu sau vizite de acest ordin", a spusel.

Totodată, premierul a declarat că nu exclude că ședințele Guvernului vor avea loc, o dată pe lună, în raioane.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).