Marcați
Întrevedere Ceban-Kliciko
Kievul are o experiență frumoasă în implementarea conceptului Smart City, în dezvoltarea infrastructurii locativ-comunale și a domeniului transporturilor, care poate fi preluată de Chișinău. Opinia a fost exprimată de primarul general al Capitalei, Ion Ceban, după o întrevedere cu primarul capitalei Ucrainei, Vitali Kliciko.

Cei doi au discutat despre perspectivele de colaborare între capitale și au convenit să mai aibă și o întrevedere oficială. În capitala Ucrainei, Ion Ceban a participat și la un forum privind lupta împotriva epidemiei HIV/SIDA, în cadrul căruia, alături de primari și viceprimari ai nouă orașe din mai multe țări, a semnat Declarația de la Paris privind combaterea HIV/SIDA și Declarația Zero TB Cities privind lupta împotriva tuberculozei. Edilul a mai anunțat că, în curând, urmează a fi actualizat Acordul de cooperare dintre Chișinău și Kiev, care nu este funcțional de mai mulți ani.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).