Marcați
Conferința de totalizare a ședinței aniversare a Adunării Interparlamentare a CSI
”Republica Moldova se întoarce plenar în Comunitatea Statelor Independente. Prioritatea noastră este atragerea investițiilor, dezvoltarea economiei și protecția socială a oamenilor”, a declarat Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, după finalizarea celei de-a 50-cea ședințe aniversare a Adunării Interparlamentare a Țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AI CSI) care se desfășoară la Sankt Petersburg în Palatul Tauride.

La conferința de presă de totalizare, Zinaida Greceanîi a subliniat condițiile bune pe care statul nostru le oferă investitorilor, inclusiv acces la două importante pieți cum este cea a UE și CSI, precum și un cadru legislativ foarte atractiv. Președintele Parlamentului s-a referit la necesitatea protecției sociale reciproce a oamenilor și a salutat adoptarea legilor model în cadrul AI CSI.

”Popoarele noastre au nevoie să conlucreze și să comunice în continuare pentru că sunt legate de o prietenie seculară și o istorie comună, iar CSI este platforma care le oferă această posibilitate”, a declarat președintele Parlamentului.

parlament.md

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).