Marcați
S-a înverzit Capitala
Candidatul PSRM pentru funcția de primar general al Capitalei, Ion Ceban, a plantat, sâmbătă, alături de echipa sa, mii de puieți de arbori. Acțiunea a avut loc în contextul Zilei Naționale de Înverzire a Plaiului și s-a desfășurat în Parcul ”Valea Morilor”.

Ion Ceban, a declarat că, anual, în toate parcurile din Chișinău sunt plantați, la inițiativa fracțiunii PSRM în Consiliul municipal Chișinău, mii de arbori.

"Noi nu facem doar azi, când este Ziua ”Un arbore pentru dăinuirea noastră”, dar facem foarte des, împreună cu organizațiile activități de salubrizare, înverzire în toate parcurile din Chișinău. Vrem să facem așa ca într-adevăr faima orașului verde să fie reală și să fie cartea de vizită a Capitalei" , a menționat el.

Tinerii care au participat la acțiunile de înverzire a Parcului ”Valea Morilor” spun că își doresc un mediu sănătos, dar şi un oraș frumos.

Sâmbătă, în cadrul Zilei Naționale de Înverzire a Plaiului ”Un arbore pentru dăinuirea noastră”, au fost plantați peste 14 milioane de arbori de 60 de specii. Acțiunea a fost instituită prin decretul primului președinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, în anul 1995.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).