Marcați
Igor Dodon: Am votat pentru un profesionist
Președintele țării, Igor Dodon, a votat astăzi împreună cu prima doamnă a țării, Galina Dodon. Șeful statului a declarat că a făcut alegerea în favoarea unui profesionist, care știe cum să soluționeze problemele municipiului Chișinău. De asemenea, Igor Dodon și-a exprimat încrederea că oamenii vor alege un edil care va pune bazele dezvoltării celui mai mare oraș al țării.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că votul de astăzi este extrem de important pentru viitorul Capitalei.

"Am votat pentru un primar profesionist. Eu consider că e suficientă atâta demagogie la nivelul conducerii acestui municipiu. Noi avem nevoie de un profesionist. Avem nevoie de oameni care cunosc și știu ce trebuie să facă pentru municipiul Chișinău și eu sincer cred și am siguranța că, poate, chiar începând cu ziua de astăzi, în Chișinău, lucrurile se vor schimba spre bine. Noi cu toții locuim aici, în acest municipiu. Copiii noștri merg aici la școală, la grădiniță și noi toți vrem un oraș mai curat, să fie securitatea cetățeanului la un nivel mai înalt și sunt ferm convins că acest lucru este în mâinile noastre", a declarat președintele țării.

Igor Dodon a mai declarat că aceste alegeri sunt mai libere și mai corecte față de scrutinele precedente. Potrivit Codului Electoral, alegerile sunt considerate nevalabile dacă la ele au participat mai puțin de o pătrime din numărul persoanelor înscrise în listele electorale.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).