Marcați
Percheziţii la primăria capitalei în cadrul unui dosar de corupție
(UPDATE) Cu puţin timp în urmă, la sediul CNA au fost escortate două persoane, bănuite că ar fi avut rolul de intermediar în cauza penală menţionată, iar după ce au fost audiate, acestea au fost reţinute pentru 72 de ore.

Ofițerii CNA au descins în birourile mai multor funcționari de la Primărie. Potrivit informațiilor preliminare, perchezițiile au loc în cadrul unui dosar de corupție în care sunt vizați mai mulți funcționari publici.

Potrivit președintelui fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, care a făcut o postare pe o rețea de socializare, perchezițiile ar avea loc în birourile viceprimarului Vlad Coteț și a arhitectului interimar al capitalei, Ion Carpov. Informația însă nu a fost confirmată oficial de către reprezentanții CNA.

Amintim că în data de 22 februarie curent, CNA a efectuat 18 percheziții la Primăria Chișinău. 17 persoane sunt bănuite într-un dosar de corupere pasivă și activă.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).