Marcați
Siegfried Mureșan: Partidele de dreapta trebuie să desemneze un candidat comun la alegerile prezidențiale
Partidele de dreapta din Republica Moldova trebuie să desemneze un candidat comun la alegerile prezidențiale. Este apelul deputatului european Siegfried Mureşan, membru al delegaţiei Partidului Popular European aflat într-o vizită de lucru la Chişinău.

Europarlamentarul a anunţat că a avut deja întâlniri cu reprezentanţii PLDM, PPEM, PAS şi Partidul Platforma Demnitatea şi Adevăr.

„PPE a comunicat tuturor actorilor politici cu care ne-am întâlnit, PLDM, PPEM, PAS și Partidul domnului Andrei Năstase că așteptăm să se prezinte cu un candidat unic la alegerile prezidențiale”, a spus Siegfried Mureșan.

”Am comunicat foarte clar că aşteptarea Partidului Popular European este ca aceştia să aibă un candidat unic înaintea primului tur. Deci, nu doar să susţină un candidat unic înainte de al doilea tur, ci dacă doresc să aibă o şansă, trebuie să vină cu un candidat unic înainte de primul tur. Dacă nu, există posibilitatea ca partidele proeuropene de centru-dreapta să nu ajungă în cel de al doilea tur. Un mesaj foarte clar - uniţi-vă forţele înaintea alegerilor prezidenţiale şi prezentaţi un singur candidat”, a mai adăugat europarlamentarul.
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).