Marcați
Igor Dodon l-a felicitat pe Vladimir Putin cu ziua de naștere
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, împlinește astăzi 67 de ani. Cu această ocazia președintele Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitare. Într-o postare pe Facebook, șeful statului a scos în evidență câteva calități care îl caracterizează pe Putin.

”Am convingerea că experiența, energia și puterea dlui Putin vor fi direcționate în continuare spre atingerea unor obiective înalte de dezvoltare și modernizare a țării, sporirea bunăstării cetățenilor ruși, intensificarea rolului Rusiei pe arena internațională”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Totodată, președintele moldovean a subliniat importanța continuării realizării agendei bilaterală între cele două state.

”Îmi exprim încrederea că relațiile moldo-ruse se vor consolida și se vor dezvolta în spiritul parteneriatului tradițional și al respectului reciproc în beneficiul statelor și popoarelor noastre”, a mai scris Dodon.

Vladimir Putin împlinește astăzi 67 de ani. Anul acesta s-au împlinit 20 de ani de când președintele rus Boris Elțîn l-a numit premier pe Vladimir Putin. În timp acesta a devenit unul din cei mai cunoscuți și influenți politicieni din lume. Actualul mandat prezidențial al lui Putin expiră în 2024.

sputnik.md
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).