Marcați
Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Shukurjon Zuhurov, Președintele Majlisi Namoyandagon din Majlisi Oli
Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu Shukurjon Zuhurov, președintele Majlisi Namoyandagon din Majlisi Oli (Camera Reprezentanților din Parlamentul Tadjikistan) în marja Forumului Președinților de Parlament din țările Euroasiatice, ”Eurasia mare: Dialog. Încredere. Parteneriat”, care se desfășoară în Nur-Sultan, Kazahstan.

La întrevedere au participat vicepreședinții Parlamentului Mihail Popșoi și Alexandru Slusari.

În cadrul discuției, părțile au punctat dinamica pozitivă în cooperarea dintre cele două țări, în special în cadrul CSI și a altor organizații internaționale importante. Totodată, a fost menționat potențialul existent pentru aprofundarea de mai departe a relațiilor bilaterale, inclusiv pe dimensiunea parlamentară.

La Forumul președinților de Parlament din țările Euroasiatice, ”Eurasia mare: Dialog. Încredere. Parteneriat” participă președinți de Parlament din 65 de țări din Europa și Asia, precum și conducători ai 14 organizații internaționale și interparlamentare importante.

parlament.md
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).