Marcați
Candidaţii PSRM pentru Glodeni şi Făleşti
Candidaţii PSRM pentru funcţia de primar le-au fost prezentați locuitorilor oraşelor Glodeni şi Fălşeşti. La eveniment a participat preşedintele socialiştilor, Zinaida Greceanîi, precum şi deputatul Vladimir Golovatiuc. De asemenea, au fost prezentaţi candidaţii pentru primăriile din localităţile aflate în cele două raioane.

Candidatul PSRM pentru Primăria Glodeni este Ruslan Bernica. Potrivit președintelui PSRM, Zinaida Grceanîi, acesta este un bun gospodar, capabil să facă ordine în oraş.

Localnicii sunt încrezători că noile alegeri vor aduce schimbări în bine.

- Doar socialiştii pot mişca piatra din loc. Este adevărat. Nu avem încredere în niciun partid, doar în socialişti.

-Cred că Partidul Socialiştilor este unul serios şi ceea ce promite trebuie să realizeze în proporţie de 100%. Dacă socialiştii îşi implementează programul, înseamnă că totul va fi bine.

În oraşul Făleşti, locuitorilor le-a fost prezentat Mihail Nani, candidatul pentru funcţia de primar. Zinaida Greceanîi a îndemnat echipa locală să fie cât mai aproape de oamenii simpli.

- Dacă nu vom bate la inima fiecărui cetăţean, nu vom putea să-l convingem că trebuie să voteze pentru candidatul socialiştilor. Avem o echipă bună şi serioasă, şi nu doar la Făleşti. Avem candidaţi, practic, în fiecare localitate din Moldova. Am impresia că niciun partid nu are o echipă atât de unită.

În timpul discuţiilor cu oamenii, deputatul socialist Vladimir Golovatiuc a menţionat că echipă PSRM este capabilă să conducă ţara spre dezvoltare.

- În echipa noastră sunt foști premieri, foşti vicepremieri, foşti conducători ai Băncii Naţionale, dar şi din alte sectoare - şi agricultori, şi pedagogi, şi miniştri adjuncţi ai Educaţiei. Totul avem. Avem echipă. Noi ştim cum. Noi elaborăm acest program în care sunt indicatori concreţi, unde sunt instrumente, forme, direcţii pentru toate regiunile, pentru toate sectoarele - de la economie până la sănătate, educaţie şi reforma în domeniul pensiilor. Totul este prevăzut.

Locuitorii raionului Făleşti spun că îşi vor da votul pentru o echipă profesionistă.

- Acest partid este foarte corect, puternic şi de încredere. Lumea are încredere. Multe, multe probleme avem, pe care trebuie să le soluţionăm împreună.

În raioanele Glodeni şi Făleşti locuiesc peste 150 de mii de oameni.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).