Marcați
Ceban: vreau un Chișinău pentru toți
Candidatul PSRM pentru funcția de primar general al Capitalei, Ion Ceban, a semnat astăzi un angajament public, prin care își propune să soluționeze problemele municipiului. Documentul prevede consolidarea echipei Primăriei și a consiliului municipal, pentru ca acestea să lucreze în interesul cetățenilor. De asemenea, candidatul socialiștilor promite gestionarea eficientă a banilor publici, atragerea investițiilor, crearea locurilor de muncă stabile și bine plătite, inclusiv pentru tineri.

Printre angajamentele candidatului PSRM pentru funcția de primar general al Capitalei, Ion Ceban, sunt reparația școlilor și grădinițelor, fără colectarea banilor de la părinți, crearea condițiilor mai bune de muncă pentru profesori, educatori, medici și asistenți medicali. De asemenea, Ion Ceban susține că va depune eforturi pentru a dezvolta infrastructura orașului și pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de transport.

- Pe mine nu mă va împiedica nimeni să fac tot ce mă angajez prin documentul semnat astăzi și prin programul de administrare pe care îl voi prezenta curând. Contez pe faptul că vom reuși să construim un parteneriat avantajos atât cu orășenii, cât și cu mass-media. Eu vreau și știu cum să construim un oraș pentru toți. Un Chișinău pentru tine. Un Chișinău pentru fiecare. Mi-aș dori ca medicii să nu plece peste hotare. Mi-aș dori foarte mult, pedagogii în care investim foarte mult, încă de pe banca de facultate, ca și stat, să nu plece peste hotare. Mi-aș dori ca educatorii să se simtă bine acolo unde lucrează ei și copiii, respectiv, să se simtă bine.

De asemenea, Ion Ceban și-a asumat angajamentul ca, pe durata mandatului, să nu abordeze probleme de geopolitică, limbă, istorie și alte subiecte ce nu au tangențe directe cu administrarea municipiului.

- Oamenii nu vor să vadă zilnic știri, cum primarii eroic rezolvă problemele, care, de fapt, tot ei singuri le creează. Locuitorii Chișinăului vor pace și liniște, vor claritate în rezolvarea problemelor. În calitate de consilier municipal, am fost nevoit să lupt pentru ceea ce este firesc, pentru proiecte normale, pentru programe pentru oameni. În campania aceasta voi fi mai insistent și mai activ. Vreau să spun un sigur lucru - mă limitează doar 24 de ore în zi în ceea ce îmi propun să fac.

Alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei vor avea loc în data de 20 octombrie.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).