Marcați
Igor Dodon a vizitat o familie cu mulți copii și trei familii longevive din raionul Hîncești
Dat fiind faptul că anul 2019 a fost declarat An al Familiei în Republica Moldova, șeful statului a vizitat familia social-vulnerabilă Catană Ștefan și Nadejda din localitatea Ciuciuleni, raionul Hîncești care cu mari dificultăți educă 4 copii cu vîrsta cuprinsă între 3 și 13 ani.

Pentru a le ușura din povara vieții, Igor Dodon le-a oferit produse alimentare, jucării, cărți și rechizite școlare.

De asemenea, Președintele țării a vizitat cuplurile longevive Borș Petru și Anica, din localitatea Ciuciuleni care și-au întemeiat familia acum 53 de ani, Toderaș Chiril și Maria care au împlinit 65 de ani de căsătorie și Plăcintă Teodor și Teodora care în anul curent serbează Nunta de Aur, iar pe parcursul a 50 de ani au crescut 9 copii.

Igor Dodon le-a transmis tuturor sincere felicitări, sănătate și prosperitate, menționînd faptul că sunt un exemplu demn de urmat pentru multe familii.

Totodată, șeful statului a reiterat faptul că susținerea familiilor cu mulți copii, familiilor longevive și a celor social-vulnerabile rămîne a fi una dintre prioritățile Administrației Președintelui.

presedinte.md

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).