Marcați
Luptă pentru un nou mandat de primar
Candidatul Partidului Socialiştilor pentru funcţia de primar al municipiului Comrat, Serghei Anastasov, a depus actele pentru înscrierea în competiția electorală. El va lupta pentru al doilea mandat, deoarece consideră că a înregistrat rezultate bune în acest post, pe parcursul ultimilor ani.

În perioada cât a deținut funcția de primar al municipiului Comrat, Serghei Anastasov a acordat o atenţie deosebită restabilirii şi înnoirii infrastructurii, inclusiv reparația străzilor şi extinderea sau restabilirea iluminatului public. De asemenea, au fost executate mai multe lucrări de construcţie a sistemelor de drenaj, pentru a preveni cazurile de inundare a subsolurilor pe timp de ploaie. În cazul unei victorii la scrutinul din octombrie, Anastasov promite să continue programul de reabilitare a drumurilor, a sistemului de canalizare și de atragere a turiștilor.

- În orașul nostru este foarte mult de lucru. Orașul are 230 de ani, iar în multe raioane lipsesc drumurile și lucrurile elementare, necesare pentru oamenii noștri. Sunt străzi care au și 100 de ani, însă lipsesc drumurile, lipsesc trotuarele, lipsește canalizarea. În primul rând, ne vom ocupa de soluționarea problemelor de mediu. Este vorba și de stația de epurare, și de curățarea râului Ialpug, și de rețeaua de canalizare a orașului nostru. Este un proiect comun cu bașcanul Găgăuziei, întrucât primăria nu poate soluționa astfel de probleme.

Alegerile locale generale vor avea loc în Moldova în data de 20 octombrie.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).