Marcați
Statul își recuperează averea
Compania ”Air Moldova” va fi readusă în proprietatea statului. Autorităţile vor iniţia toate procedurile legale în acest sens. Anunţul a fost făcut de preşedintele Igor Dodon, după şedinţa de urgenţă a Consiliului Suprem de Securitate. Șeful statului a mai spus că au fost iniţiate şi procedurile de reziliere a contractului de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău.

- Statul va întreprinde toate acţiunile legale pentru.întoarcere „Air Moldova” în proprietatea sa. Sînt documente care ne permit anularea privatizării Air Moldova”, a declarat președintele țării.

Igor Dodon a mai spus că o atenţie deosebită este acordată Aeroportului Mărculeşti. La următoarea şedinţă a Consiliului Suprem de Securitate va fi aprobată o decizie clară privind utilizarea cât mai eficientă a acestuia. Șeful statului nu exclude ca la Mărculeşti va fi deschis un nou aeroport internaţional, pentru a facilita călătoriile, a reduce preţuril, dar şi a dezvolta infrastructura.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).